Groei

Wij geloven in persoonlijke groei. Wij vertrekken vanuit een mensbeeld dat impliceert dat mensen veel meer mogelijkheden hebben dan ze laten zien en dat deze mogelijkheden zich kunnen ontplooien als de juiste context wordt gecreëerd. Onze expertise is het mee creëren van de juiste context.

Duurzaam

Wij streven duurzame ontwikkeling na, ontwikkeling die blijvend is en impact heeft op de werkvloer.
Wij zijn niet tevreden met de feedback na een training dat mensen het leuk, interessant of vernieuwend vonden, wij willen meer: wij willen dat er na de eerste trainingsdag een sterke en blijvende ‘need for change’ is ontstaan.

  • Op gevoelsniveau en zelfbeeld: ‘Ik ben geraakt, ik doe de dingen toch niet zo goed als ik dacht, ik zie wat ik al kan en wat ik nog niet kan, ik accepteer dit van mezelf.’
  • Op rationeel niveau: ‘Ik weet wat mij te doen staat en heb tools om dit te doen.’
  • Op energetisch en hartsniveau: ‘Ik ga ervoor, ik wil deze missie opnemen.’

Duurzaamheid betekent ook dat we met zo weinig mogelijk inspanning, energie en middelen zo veel mogelijk resultaat bereiken. De interventies voor, tussen en na de training zijn voor ons dan ook even belangrijk als de training zelf.

Partnership

Partnership met de klant is een wezenlijke conditie om duurzame resultaten te bekomen. Wij streven naar synergie: een samenwerkingsverband met de klant gebaseerd op wederzijds respect en erkenning van ieders expertise. Alleen als we afgestemd zijn met de klant kunnen onze trajecten het gewenste resultaat hebben.

<< Terug