Symbool van onze waarden: Kasteelhoeve Wange

In 2010 werd er vanuit Van Kelst & Co het initiatief genomen voor de duurzame verbouwing van een 300 jaar oude vierkantshoeve, Kasteelhoeve Wange, tot seminarie en logiescentrum: www.kasteelhoevewange.be
Deze activiteiten zijn ondergebracht in een aparte vennootschap naast Van Kelst & Co. Verschillende mensen binnen Van Kelst & Co zijn betrokken bij het beleid van Kasteelhoeve Wange. De kantoren van Van Kelst & Co zijn op deze site gevestigd. De trainingen die Van Kelst & Co in open aanbod aanbiedt, gaan op deze site door. Daarnaast staat de site open voor organisaties in functie van het organiseren van eigen seminars en trainingen.

Deze plek is nu een baken geworden in het Vlaamse landschap van seminariecentra en logies, op vlak van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Sinds februari 2012 is Kasteelhoeve Wange in het bezit van ‘De Groene Sleutel’, een internationaal kwaliteitslabel, dat staat voor duurzame verbouwing en beheer. Slechts 3 seminariecentra met logies zijn in Vlaanderen in het bezit van dit label. De Kasteelhoeve haalde in 2014 de hoogste score in België van alle locaties met ‘groene sleutel’.

De Kasteelhoeve werd ook reeds 2 keer Laureaat voor de Award van Toerisme Vlaanderen als ‘Best Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer’.

De kasteelhoeve is de materialisatie van de centrale waarden van Van Kelst & Co: duurzaamheid, eenvoud, partnerschip en verbinding. Indien u meer informatie wenst over dit project, kan u terecht op de website van Kasteelhoeve Wange. www.kasteelhoevewange.be

foto-005